Blog

Hogyan válassz robotot?

RobotSpecialista
2020.11.03 10:23
Hogyan válassz robotot?

Minden robot elvégzi a feladatát. A robotfűnyíró lenyírja a füvet, a medence tisztító robot kiporszívózza medencét, a robotporszívó összeporszívóz, a felmosó robotok pedig felmossák, feltörlik a padlót. Miközben ők végzik a dolgukat, a házimunkát, Te csinálhatsz valami sokkal hasznosabbat, vagy pihentetőbbet.

Gondold végig, hogy a fenti tevékenységek közül melyek azok, amik a Te életedben is folyamatosan jelen vannak. Bármelyikről is legyen szó, egy biztos, hogy rendszeresen több-kevesebb idődet felemészti. Ezt az időt fordíthatnád másra, valami sokkal hasznosabbra.

Egy átlagos háztartásban ezek a tevékenységek hetente legalább 2-3 órát vesznek igénybe. És akkor lehet, hogy nagyon optimista voltam. Ezt az időt eltölthetnéd sokkal hasznosabban, mint a fűnyíró, vagy a porszívó tologatása. Például játszhatnál a gyermekeddel, sportolhatnál valamit, vagy éppen pihenéssel tölthetnéd azt az időt. Ugye, hogy mennyivel jobban hangzik?

Egy robot, ma már nem luxuscikk, az utóbbi években a robotok ára egyre elérhetőbb mindenki számára.  Például robotporszívót már vásárolhatunk akár 30.000 Ft-tól. Nyilván ebben az árkategóriában ne várjunk csodákat, hiper-szuper funkciókat, csak egy egyszerű de jól működő robotporszívót, ami minden nap feltakarít helyettünk. Hidd el már ez is nagyon nagy segítség.

Ha robot vásárlásán töröd a fejed javaslom, mindig gondold végig, hogy mik azok a funkciók amikre mindenképpen szükséged van. Hiszen minden robot fajtánál számos modell érhető el, amik sokszor alig különböznek egymástól funkciók tekintetében, árban azonban lehetnek jelentősebb eltérések is.

Ha bármiben tudunk segíteni keress minket elérhetőségeinken, vagy küldj nekünk üzenetet.